USD 32,55
EUR 34,98
ALTIN 2.425,86
BIST100 9.722
İHBAR hattı 0552 642 79 79

09 Eylül burç yorumları

09 Eylül Perşembe burç yorumları. İşte detaylar...

09 Eylül burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Son zamanlarda çevrende sana yakın olan bazı insanlara karşı özel hisler taşıdığının farkına varabilirsin. Emin ol hissedeceğin heyecanı uzun süredir arıyordun. Bu gibi anlarda sana tavsiyem, çok hevesli gözükmemeye özen göstermen olacaktır. Kendini ne kadar geri çekersen, karşı tarafın ilgisini o kadar üzerinde toplamayı başarabilirsin. Öte yandan akşam saatlerine doğru işinle ilgili müjdeli bir haber alabilirsin. 

09 Eylül burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Geçmişte birlikteliğiniz olan insanlarla gün içerisinde bir araya gelebilirsiniz. Bu gibi anlarda sana tavsiyem, geçmişi kurcalamayı bırakman olacaktır. Emin ol eskiden hayatında olan insanlara yeni bir şans vermen, bire bir aynı sonuçlarla karşılaşmana neden olabilir. Bu nedenle önüne bakman gerektiğini hatırlamalısın. Arkadaşlarınla birlikte sosyalleşebileceğin bir aktivite planlamanı öneririm. 

09 Eylül burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Kendini daha rahat ifade edebildiğin ortamlarda yaratıcılığının fazlasıyla arttığını hissedebileceğin bir gün seni bekliyor. Bu gibi anlarda sana tavsiyem, sürekli seni yargılayan ve başarılarını hiçe sayan insanlarla arandaki ilişkileri gözden geçirmen olacaktır. Emin ol yüklerinden kurtulduktan sonra başarılarına yenilerini ekleyebilirsin. Öte yandan akşam saatlerine doğru geçmişten gelen aile üyeleriyle yolların kesişebilir.

09 Eylül burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Gün içerisinde özellikle iş hayatında karşılaştığın sorunlara karşı fazlasıyla sabırlı yaklaşabilirsin. Bu durum normal şartlarda büyük sorunlara neden olacak durumları anında çözüme ulaştırmanda sana yardımcı olacağa benziyor. Öte yandan bu tavrın, grup çalışmalarında lider olarak seçilmene neden olabilir. Her ne kadar böyle bir sorumluluk üstlenmek istemiyor olsan da, kariyer hedeflerin için bu görevi reddetmemen gerektiğini hatırlatırım.