USD 32,49
EUR 34,97
ALTIN 2.432,63
BIST100 9.717
İHBAR hattı 0552 642 79 79

08 Eylül burç yorumları

08 Eylül Çarşamba burç yorumları. İşte detaylar...

08 Eylül burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Düşüncelerinle uzun süre baş başa kalabileceğin bir gün seni bekliyor. Böyle bir durumun içerisinde kalman geçmişini fazla düşünmene neden olabilir. Her ne kadar anılarımızı hatırlamak zaman zaman iyi gelse de, istemediğin anılarınla da karşılaşabilirsin. Bu nedenle artık önüne bakmanı ve geleceğine odaklanmanı tavsiye ederim. Aksi takdirde hedeflerinden uzaklaşabilirsin. 

08 Eylül burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Hayattan beklentilerini asgari düzeyde tutman gereken bir gün. Özellikle geleceğinle ilgili yaptığın planlar konusunda biraz daha düşünmek isteyebilirsin. Aksi takdirde istediklerine ulaşamadığın durumda moralin fazlasıyla bozulabilir. Sana tavsiyem, kendine ufak ve gerçekçi hedefler koyman olacaktır. Bu sayede her adımı tamamladığında tazelenecek olan motivasyonun ilerlemendeki en büyük etken olabilir.

08 Eylül burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Son zamanlarda hayatında düzensiz giden bazı durumlarla karşılaşmış olabilirsin. Sana tavsiyem, kolları sıvaman ve hayatının kontrolünü tekrar eline alman olacaktır. Bu sayede yaşamında sorunlu gördüğün tüm alanları dilediğin gibi düzenleyebilirsin. Öte yandan hiç beklemediğin bir arkadaşından romantik bir teklif alman mümkün. Ön yargılarınla hareket etmemen gerektiğini hatırlatırım. 

08 Eylül burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Sahip olduğun ikili ilişkilerinde bir takım sorunlar yaşıyor olabilirsin. Özellikle hayatındaki insanların üzerine fazlasıyla düşmen karşı tarafları bunaltabilir. Bu gibi anlarda sana tavsiyem, insanlara ihtiyaç duydukları alanı tanıman olacaktır. Emin ol bu sayede arkadaşlıklarının daha sağlam temeller üzerine oturduğunun sende farkına varacaksın. Öte yandan gün içerisinde sık sık empati yapman gerektiğini hatırlatırım.