USD 32,56
EUR 34,88
ALTIN 2.428,09
BIST100 9.645
İHBAR hattı 0552 642 79 79

07 Eylül burç yorumları

07 Eylül Salı burç yorumları. İşte detaylar...

07 Eylül burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Sorumluluklarına ve işlerine odaklanmak için gayet müsait bir gündesin. Hissedeceğin güven duygusu emin ol normalde kalkışmak istemediğin işlere kalkışmanda sana cesaret verecek gibi duruyor. Bu gibi anlarda sana tavsiyem, aşk hayatının kafanı karıştırmasına izin vermemen olacaktır. Ne olursa olsun öze hayatında yaşadığın sorunları iş yerine götürmemelisin. Aksi takdirde parlak gözüken kariyerin bir anda tam tersine dönebilir.

07 Eylül burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Çevrendeki insanların aralarında yaşadığı sorunlarda sürekli seni öne sürmesi canını fazlasıyla sıkacak gibi duruyor. Böyle anlarda sana tavsiyem, kendini bu tartışma üçgeninden dışarı atman olacaktır. Sorunlar senin sorunların olmadığına göre onlarla sen uğraşmak zorunda değilsin. Bunu unutmamalısın. Aksi takdirde tüm enerjini başkalarının meselelerine harcayıp kendin için hiç bir adım atmayabilirsin. 

07 Eylül burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Uzun süredir aynı iş ile meşgul olman son zamanlarda canını fazlasıyla sıkmana neden olacak gibi duruyor. Böyle anlarda sana tavsiyem, büyük kararlar vermeden önce hayatında ufak değişimlere gitmen olacaktır. Emin ol minik farklılıklar duyduğun bunalma hissini azaltabilir. Böylelikle uzun süredir emeklerinle inşa etmiş olduğun kariyerini tümüyle değiştirmek zorunda kalmayacaksın. 

07 Eylül burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Gün içerisinde negatif duygular çevreni sarabilir. Özellikle bu duyguların en baskın olduğu anlarda kendini hiç bir yere ait değilmiş gibi hissedebilirsin. Fakat böylesine olumsuz duyguların seni ele geçirmesine izin vermemelisin. Sana tavsiyem, sevdiğin ve sana değer verdiğinden emin olduğun arkadaşlarınla vakit geçirmen olacaktır. Bu sayede kafandaki düşüncelerden uzaklaşabilir, kısa bir an için bile olsa rahatlayabilirsin.