USD 32,55
EUR 34,84
ALTIN 2.430,61
BIST100 9.722
İHBAR hattı 0552 642 79 79

05 Eylül burç yorumları

05 Eylül Pazar burç yorumları. İşte detaylar...

05 Eylül burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Sürekli özel hayatındaki ilişkilerin mükemmel olması için çabalıyorsun fakat bu durum fazlasıyla yorulmana neden oluyor. Sana tavsiyem, hayatın o karmaşıklığının içerisinde bu huyundan kurtulmaya çalışman olacaktır. Aksi takdirde boşu boşuna efor sarf ettiğinin farkına varabilirsin. Öte yandan geçmişinden gelen kafa karışıklıklarını çözebilmek adına sevdiklerinle birlikte olmanı öneririm. Emin ol bu sayede karşılaştığın zorluklardan kolaylıkla sıyrılabileceksin. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim. Y

05 Eylül burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Son zamanlarda yaşadığın yoğun tempo nedeniyle kendini biraz sıkışmış hissedebilirsin. Sürekli yerine getirmen gereken sorumlulukların olması ve bunların içerisinde kaybolman emin ol canını fazlasıyla sıkacak gibi duruyor. Bu gibi anlarda sana tavsiyem, kendine ufak molalar yaratman olacaktır. Emin ol öğle arasında kısa bir yürüyüşe çıkman bile düşündüğünden daha iyi hissetmende sana yardımcı olabilir. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim. 

05 Eylül burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Özellikle son günlerde romantik ilişkilerinde yaşadığın hayal kırıklıkları, tüm hevesini kaçırmış gibi duruyor. Fakat böyle anlarda kabuğuna çekilmemen gerektiğini hatırlatırım. Öte yandan bu durumlar nedeniyle hayatında olan veya hayatına yeni girecek insanlara karşı ön yargıyla yaklaşmamalısın. Aksi takdirde bu durumu içsel ve kronikleşmiş bir probleme dönüştürebilirsin. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim.

05 Eylül burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Duygusal olarak karışık düşünceler içerisinde olacağın bir gün seni bekliyor. Bu nedenle karşılıklı kurduğun ilişkilerde biraz katı bir tavır sergileyebilirsin. Fakat bu gibi anlarda sana tavsiyem, biraz yumuşamaya çalışman olacaktır. Emin ol bunu gerçekleştirdiğinde içsel sorunlarını daha etkin bir şekilde çözüme kavuşturabileceksin. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim.