USD 32,44
EUR 34,74
ALTIN 2.438,67
BIST100 9.916
İHBAR hattı 0552 642 79 79

3 Ağustos burç yorumları

03 Ağustos Salı burç yorumları. İşte detaylar...

3 Ağustos burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Kendini çevrene yabancı hissediyor olabilirsin. Düşündükleriniz ve fikirleriniz birbirinden fazlasıyla farklı olabilir. Bu gibi anlarda sana tavsiyem, yalnızlaştığını düşünmen ve kendine bunu telkin etmen yerine eşsiz düşüncelere sahip olduğunun farkına varman olacaktır. Öte yandan çevrende senin gibi düşünen insanlarda var. Onların varlığını keşfettikten sonra emin ol gerçekleştireceğiniz sohbetler daha yaratıcı fikirlerin ortaya çıkmasına da olanak tanıyacaktır.

3 Ağustos burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Liderlik vasfının fazlasıyla ön planda olacağı bir gün seni bekliyor. Özellikle sevdiklerinin karşılaştığı sorunlar karşısında takınacağın tavır, emin ol çevrene fazlasıyla güven verecek. Fakat ön planda olman, tüm sorunlarla senin uğraşman anlamına geliyor. Bu nedenle sana tavsiyem, çevrenden gelebilecek destekleri geri çevirmemen yönünde olacaktır.

3 Ağustos burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Uzun zamandır aklında olan ve fazlasıyla güvendiğin fikirleri ortaya çıkarma fırsatı bulabileceğin bir gündesin. Bu nedenle sana tavsiyem, kendini asla geri plana çekmemen yönünde olacaktır. Bu sayede ilerleyen süreçlerde hayat hedeflerine ulaşma fırsatını elde edebilirsin. Öte yandan akşam saatlerinde seçim yapman gereken durumlarla karşılaşabilirsin. Kararlarını geleceğini ön planda tutarak vermeni öneririm.

3 Ağustos burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Hayatında bir süredir sorunlu ilerleyen ilişkilerin nedeniyle kafan bir hayli karışık olabilir. Bu gibi anlarda sana tavsiyem, geleceğini ve huzurunu ön planda tutarak artık bir adım atman olacaktır. Bu durum ilişkilerini sonlandırmana neden olsa dahi, yapacağın seçimlerde cesur olmanı tavsiye ederim. Emin ol bu ilişkileri sonlandırdıktan sonra hissedeceğin rahatlık her şeye bedel.