USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

1 Ağustos burç yorumları

01 Ağustos Pazar burç yorumları. İşte detaylar...

1 Ağustos burç yorumları - Sayfa 1

Koç

Sürekli bir şeyler düşünüyor olman zihnen fazlasıyla yorulmana neden oluyor olabilir. Bu durumun farkına vardığın anda sana tavsiyem, kendine dinlenecek anlar yaratman olacaktır. Emin ol hayatta hiç bir şey dört dörtlük değil ve olmayacakta. Her şeyi mükemmel hale getirmeye çalışmaktan vazgeçmelisin. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim.

1 Ağustos burç yorumları - Sayfa 2

Boğa

Hayattaki isteklerin ve kendine çizdiğin yolun başkaları tarafından belirlenmesine müsaade etmemelisin. Bu nedenle sana tavsiyem, hayır demeyi öğrenmen olacaktır. Emin ol çevrendeki insanları reddettiğinde kendi özgürlüğünü sonuna kadar hissedeceksin. Öte yandan yanlış anlaşılma korkusuyla hareket etmemen gerektiğini hatırlatırım. Konu hayatta yapacağın seçimler ve geleceğin. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim.

1 Ağustos burç yorumları - Sayfa 3

İkizler

Hobilerine ve kendine ayıracağın bir gün ile karşı karşıyasın. Bu durum, ilk etapta her ne kadar alışılmadık gelse de anın tadını çıkarmanı öneririm. Öte yandan uzun süredir planladığın yeni uğraşlar ile haşır neşir olmaya başlayabilirsin. Bu durum yaratıcılığını da fazlasıyla arttıracağa benziyor. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim.

1 Ağustos burç yorumları - Sayfa 4

Yengeç

Kendini bir hayli duygusal hissediyor olabilirsin. Bu gibi anlarda sana tavsiyem, duygularınla hareket etmemen olacaktır. Aksi takdirde yapmaman gereken bir şey yapabilirsin. Öte yandan hissettiğin duygularda bir gariplik olmadığını da kabul etmen gerektiğini hatırlatırım. Her insan gibi senin de duyguların dalgalı olabilir. Keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu dilerim.